know-more

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tak podme na to...zlato :D

V tomto článku ti vysvetlím o čom bude tento môj blog. Skôr než to vypneš alebo zapeš niečo iné ,prečítaj si čo pre teba chystám.
Na tomto blogu blogu sa budem snažiť aspoň trochu pomôcť ľudom. teda a tebe :) ...ak samozrejme niesi pes ,ktorý sa dostal na pc svojho pána...zlý havo :D. No tak teraz vážne ,chcem písať o tom čo ma baví. ako to môže pomôcť vám ?? No možno ,že to baví aj vás a možno ,že by ste potrebovali poradiť. Takže túto stránku by som chcel zo začiatku zamerať na posilňovanie. Ak si toto čítaš a si dievča určite si v tomot texte našlo veľa gramatických chýb. Začo sa ti veľmi ospravedľnujem :) Ale aj keď si dievča ,táto stránka nebude čisto len o cvičení. Neskôr plánujem písať recenzie na elektoniku (ak si nedokáž vybrať čo najlepší počítač) ,ale čo je lepšie tiež ma baví písať ,preto aj robím tento blog ,a dokonca ja aj môj kamarát sme sa dali na písanie príbehu.Ešte sme ho nedokončili ,ale keď bude o to nejaký záujem...posnažíme sa. Išlo o úlohu z literatúry ,ale akosi nás to chytilo a pokračovali sme v tom. Dali sme to prečítať niekoľkým kamarátka a boli príjemne prekvapené :) Takže si myslím že sa oplatí počkať. Okey...teraz vidím tu reakciu chalanou: Bože on je určite teplý ,píše nejaké somariny a to ešte aj cvičí :D Poviem vám ,že cvičiť som začal skôr...nebudem klamať niesom odborník ,ale mám to dosť dobré naštudované. Možno ,že si poviete čo je na posilovanie ,prečo by som to mal študovať ?? Poviete si ,že kúpim si činky budem cvičiť a je to. Omyl cvičenie je len z 30% cvičenie. No ale o tom v dalších čánkoch.Ďalej by som chcel začat nahrávať aj videá ,takže niečo pre tých čo neradi čítajú.Momentálne si to neviem ani predstaviť ,ale snáď sa do toho nejako dostanem. A ďalej by som chcel okolo tochcto blogu vytvoriť (riť :D ) skupinu aktívnych ludí. Môžeme spolu komunikovať a možete mi posielať e-maily a ja sa vám posnažím pomôcť :) Takže dúfam ,že to víde. Podľa mňa by bolo skvelé pomáhať ľudom ktorých nepoznáte. Ak chcete patriť do tejto skupiny aj vy , budem len rád :) Takže dúfam ,že ak si toto niekto prečíta a bude sa mu to aspoň stochu páčiť ,že zanechá koment pod článkom. Okej lúčim sa svami uvidíme sa (no prakticky sa neuvidíme ,ale je tam toho ) v daľšom článku. Ps: ešte raz sorry sa gramatiku (nemám ju moc v láske) papa :)

Začnime :) | stály odkaz

Komentáre

  1. :-D
    mněls pravdu, mnoho chyb :-D
    publikované: 22.08.2013 19:53:18 | autor: Janette (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014